20-21 Οι Εκδηλώσεις

Στη συνάντηση των κινήσεων στις 28.08.08 αποφασίστηκαν τα εξής για την εβδομάδα χωρίς αυτοκίνητο:

1.     Εβδομάδα εκδηλώσεων ορίζεται η 15-21 Σεπτεμβρίου. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν μέσα στο διήμερο 20-21 Σεπτεμβρίου. Το Σάββατο θα γίνει η πορεία πεζών (καροτσάκια κλπ) που θα καταλήξει στο καραβάκι για συμβολική (και πραγματική) μεταφορά ανατολικά. Την Κυριακή ποδηλατοδρομία μέσα στην πόλη. Ανοιχτό παραμένει αν θα ενταχθεί κάποια δράση για τα στρατόπεδα και τι θα γίνει ακριβώς με το καραβάκι. Επίσης ανοιχτό είναι το θέμα των διαδρομών για τις πορείες. Αυτά θα κλείσουν μέχρι τη Δευτέρα 08.09.08

2.     Σχεδίαση αφίσας, εντύπων και πανό . Στις 5 Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμα προς έγκριση και 10.09 θα δοθούν στο τυπογραφείο για εκτύπωση. Η διανομή θα αρχίσει από 12 του μήνα. Στις 5 Σεπτεμβρίου πρέπει να έχουν οριστικοποιηθεί και οι οργανώσεις που θα συμμετέχουν/στηρίζουν, ώστε να περιληφθούν στην αφίσα.

3.     Επίσης ορίστηκε και ομάδα που θα ασχοληθεί με τη δημοσιοποίηση στον τύπο.

4.   Κάθε συλλογικότητα αναλαμβάνει την ενημέρωση του δικού της κόσμου και κάποιες θα ασχοληθούν και με κόλληση αφισών και μοίρασμα εντύπων.

Περιμένουμε παρατηρήσεις βοηθητικές για τα παραπάνω και την επίσημη δήλωση συμμετοχής. Κάθε συμμετοχή θα συνοδεύεται και με την καταβολή 100 ευρώ για την κάλυψη των εξόδων των δράσεων.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s