Αποτελέσματα της συνάντησης στις 22.10.2008

Στη συνάντηση των κινήσεων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22.10.2008 αποφασίστηκαν τα εξής:

  • στα πλαίσια τη προηγούμενης απόφασης μας για ανάδειξη του θέματος Ελεύθεροι Δημόσιοι Χώροι να οργανώσουμε, σαν πρώτη εκδήλωση, στις 23 Νοεμβρίου μεγάλη δεντροφύτευση στο στρατόπεδο Καρατάσου (προετοιμασία από Σάκη Λαζαρίδη, Γιώργο Αντωνόπουλο).
  • Να συμμετέχουμε στην αντίστοιχη ημερίδα που οργανώνεται με συμμετοχή του Δήμου Πολίχνης.
  • Να καταθέσουμε ψήφισμα-κείμενο στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ, που οργανώνεται τέλη Νοέμβρη στην πόλη μας, για την αξιοποίηση των στρατοπέδων. (το κείμενο ανέλαβαν να το συντάξουν και να μας το στείλουν για διορθώσεις Κλαίρη, Σάκης Λαζαρίδης, Γρηγόρης Νικολαίδης).
  • Επίσης να εκδοθεί ημερολόγιο για το 2009 με συμμετοχή όλων των κινήσεων (υπεύθυνοι Θανάσης Μητράκος, Ιουλία Ιεραπετριτάκη).
  • Να συνεδριάσουμε ξανά στις 5 Νοεμβρίου για να συζητήσουμε και για τις 6 Δεκεμβρίου «Μέρα για τις κλιματικές αλλαγές στο πλανήτη μας»

Επίσης ξαναμπήκε το θέμα της συγκρότησης ενός ποιό μόνιμου σχήματος των κινήσεων της πόλης με κοινό λογότυπο, κοινές ανακοινώσεις, θέσεις αρχών κλπ

Για την καλύτερη ειδοποίηση και ενημέρωση ανέλαβε ο Γρηγόρης Μαυράκης τη δημιουργία ενιαίας λίστας για την αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

Ιδιαίτερα από τους Φίλους του Λαογραφικού Μουσείου μπήκε το θέμα της γενικευμένης δεντροφύτευσης μέσα στη πόλη και από τους Πολίτες κατά της Υποθαλάσσιας το θέμα της καμπάνιας για τη στάθμευση και την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης.

Τέλος να σημειωθεί ότι δύο νέες συλλογικότητες εντάχθηκαν στο ΔΙΚΤΥΟ. Ο Σύλλογος για την υπεράσπιση του στρατοπέδου Καρατάσου και οι Φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s