Αποφάσεις της συνάντησης στις 19.11.08

Στη συνεδρίαση της 19 Νοέμβρη έγινε συζήτηση για το διήμερο των εκδηλώσεων στις 6 και 7 Δεκεμβρη.

Αποφασίστηκε να κυκλοφορήσει αφίσα σε 500 αντίτυπα και 20.000 φλαιερς. Να σταλθούν δελτία τύπου σε ΜΜΕ και δημοσιογράφους και να επιδιωχθεί παρουσία εκπροσώπων μας σε εκπομπές. Να δοθεί συνέντευξη τύπου την τελευταία εβδομάδα και να απευθυνθούμε στους BLOGGERS για στήριξη. Για την περικύκλωση θα γίνουν δύο πανό για τις πύλες της έκθεσης, θα χρησιμοποιήσουμε πράσινες κορδέλες για την αλυσίδα, θα επιδιώξουμε δρώμενα στις δύο πύλες (κύρια στη ΧΑΝΘ).

Χρειάζεται να ενημερωθούν τα μέλη των κινήσεων και αν μπορεί να ξέρει κάθε κίνηση πόσους σίγουρα μπορεί να φέρει, ώστε να έχουμε μια εκτίμηση για το πόσο εφικτό είναι ο στόχος των 500 ανθρώπων, που είναι απαραίτητοι για την περικύκλωση.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους του πολίτες και θέλουμε τη στήριξη και άλλων φορέων. Προς το παρόν οι δημοτικές κινήσεις ¨Θεσσαλονίκη των πολιτών και της οικολογίας¨ και ¨Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη¨ έχουν ανακοινώσει τη στήριξη τους. Βέβαια τονίστηκε ότι η αυτονομία των κινήσεων που απαρτίζουν το ΔΙΚΤΥΟ πρέπει να διαφυλαχτεί με το καλύτερο τρόπο.

ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ Παρασκευή στις 5 το απόγευμα θα πρέπει να έχει δηλωθεί η συμμετοχή κάθε συλλογικότητας στις εκδηλώσεις, για να δοθούν η αφίσα και το φλαιερ για εκτύπωση. Καλώς εχόντων των πραγμάτων την ερχόμενη Τρίτη θα είναι στα χέρια μας για μοίρασμα. Επίσης ανάλογα πόσες κινήσεις θα συμμετέχουν θα ορισθεί και η οικονομική συμμετοχή για την κάλυψη των εξόδων.

Για τη δεντροφύτευση δεν έγινε συζήτηση γιατί απουσίαζαν και οι Φίλοι του Πρασίνου και Ο Σύλλογος κατοίκων του σ.Καρατάσου

Επίσης στη συνάντηση έγινε ενημέρωση για το ημερολόγιο, συζητήθηκε το κείμενο ψήφισμα για τα τα στρατόπεδα και την παρουσία μας στην ημερίδα του Δήμου Πολίχνης την Δευτέρα 24/11 και στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ 26-27/11.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s